Organizația obștească „Juriștii pentru drepturile omului” propune în atenția utilizatorilor paginii web www.lhr.md un chestionar de evaluare a acestui site și a utilității traducerii deciziilor și hotărârilor Curții Europene a Drepturilor Omului în cauzele moldovenești.


Rezultatele acestui chestionar vor fi folosite pentru a îmbunătăți funcționalitatea paginii web www.lhr.md. Răspunsurile și comentariile vor fi păstrate confidențial și nu vor fi folosite în alte scopuri. Vă rugăm să expediați chestionarul completat până mâine, 29 ianuarie 2008, ora 17:00, la adresa electronică info@lhr.md.


Totodată, organizația „Juriștii pentru drepturile omului” Vă invită mâine, 29 ianuarie 2008, ora 18:00, la o întâlnire cu utilizatorii paginii web www.lhr.md, la care vor fi discutate sugestiile și comentariile Dvs. vis-a-vis de calitatea și utilitatea paginii web, precum și a publicării traducerii hotărârilor și deciziilor CtEDO în cauzele moldovenești. Această întâlnire va avea loc la sediul organizației (str. Vlaicu Pârcălab 2, of. 13) și va dura aproximativ o oră. Persoanele care intenționează să participe la această întâlnire sunt rugate să aducă chestionarul de evaluare completat. Toți participanții vor primi gratuit câte un exemplar al celor trei volume ale lucrării „Hotărârile și deciziile Curții Europene a Drepturilor Omului în cauzele moldovenești”.


Pentru orice informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 27 41 61 (persoana de contact – Sorina Macrinici sau Vladislav Gribincea).