Acasă Anonim

Anonim

Anonim.md vă ajută să trimiteți informații, care considerați că sunt de interes public, către jurnaliști și ONGuri protejând în același timp identitatea dumneavoastră. Acest principiu se aplică indiferent de persoana sau organizația care încearcă să identifice sursa unei informații trimise.

Orice informație poate fi expediată către unul dintre destinatarii existenți din platformă, destinatari care ar putea folosi aceste informații în scopuri jurnalistice. Platforma vă permite să continuați discuția într-un mod complet anonim cu destinatarul ales, identitatea îți este protejată și de cei cărora le trimiți informațiile, și de cei care ar putea urmări sau intercepta mesajele voastre. 

Anonim.md este un proiect al Asociației Obștești „Juriștii pentru Drepturile Omului”, creat de Code for Romania, cu susținerea financiară a Fondului Naţiunilor Unite pentru Democrație. Anonim a fost elaborat în cadrul proiectului „Promovarea dreptului la informare pentru publicul din Moldova” în colaborare cu jurnaliștii și ONGurile care cred că doar adevărul poate învinge cazurile de abuz și corupție.